CINE SUNTEM

SC ELECTRO Terminal CDS este o societate comerciala constituita dintr-un grup de firme care si-au început activitatea în 2007, oferind servicii de implementare si mentenanta a sistemelor de generare a energiei electrice (fotovoltaice) din surse regenerabile, pe teritoriul Germaniei. Cu sute de MW instalatii, Compania s-a extins în scurt timp în toata Europa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, Olanda), astfel ajungând un pion important în aceasta industrie.

Pentru ca ne-am dori ca si Romania sa se alinieze la standardele Uniunii Europene , sa poata utiliza aceste surse de energie si pentru ca am studiat piata interna, din 2012 oferim aceste sisteme fotovoltaice pe intreg teritoriul tarii. Experienta dobândita de-a lungul timpului în studiul si implementarea proiectelor de energie solara în toata Europa, atentia în alegerea produselor si iscusinta manoperei de înalta calitate ne plaseaza constant în topul companiilor din acest domeniu.

Compania noastra va ofera o gama larga de echipamente si produse pentru sisteme de generare a energiei termice si electrice din surse regenerabile. Aceasta energie este folosita pentru încalzirea spatiilor de locuit si a apei calde menajere sau pentru diverse intrebuintari industriale. Pentru a veni în sprijinul potentialilor clienti, gama de produse comercializate dispune de la componente individuale pâna la sisteme complete, predate“la cheie”.

INVESTITORI

În virtutea experienței noastre tehnice, de la a proiecta și până la faza finală a unui proiect, firma noastră propune potentialilor investitori posibilitatea de a lua parte la crearea unui mediu eco-prietenos, dar și la posibilitatea unei afaceri pe termen lung prin crearea unor proiecte de mare anvergură.
Vanzari
Consiliere
Finantare
Proiectare
Executie/Montaj
Autorizatii electrica
Revizii/Mentenanta

VIZIUNEA COMPANIEI

Energia este viață și soarele este o sursă constantă și inepuizabilă de energie. Facturile la curent sunt și ele o constantă în viața noastră. Pe aceste premise, Electro terminal și-a bazat întregul concept de funcționare. Noi încercăm prin serviciile oferite să ajutăm atât la crearea unui spațiu mai puțin poluat, un aer mai curat și un mediu mai verde, cât și la sporirea confortului oamenilor, oferindu-le posibilitatea să își produca  singuri energia electrică de care au nevoie în viața  cotidiana  fără costuri suplimentare sau facturi. De aceea, am adus și pe piața românească cele mai bune produse și cea mai nouă tehnologie, care ne recomandă ca și lider de încredere pe piața autohtonă. Cu ajutorul sistemelor oferite de noi, energia solară poate fi transformată în energie electrică care poate fi utilizată pentru consumul propriu sau poate fi injectată în rețeaua publică. Principiile organizaționale ale Companiei Electro terminal se bazează pe managementul calității și anume orientarea către client prin stabilirea unei relații reciproc avantajoasă cu furnizorii și colaboratorii noștri.

parteneri

Când vine vorba de calitatea produselor, putem să ne exprimăm la superlativ. Am selectat de-a lungul timpului cele mai bune produse de la cei mai credibili parteneri. Am reușit în timp să clădim o relație de încredere reciprocă bazată pe profesionalism și servicii de cea mai înaltă calitate. Lideri pe piața occidentală, partenerii noștri sunt încrezători că produsele lor sunt folosite  în proiecte executate impecabil.

Info